Badoo. In 2006, toen Hyves het dominante sociale netwerk

Badoo. In 2006, toen Hyves het dominante sociale netwerk

Afhankelijk van de regio waarin je het gebruikt, kan het doel van de meeste gebruikers nogal verschillen. In Nederland, waar Badoo nog altijd een twijfelachtige naam heeft onder velen, ligt de nadruk onder de gebruikers vaak op casual daten – het was niet zozeer een program om een serieuze relatie te vinden, hoewel dat wel mogelijk zou kunnen zijn.

In andere landen wordt Badoo meer gebruikt als sociaal netwerk of meer als een program om vriendschappelijke contacten te leggen. Het gebruik van de webpages wordt dus ook bepaald doorway de culturele normen van de landen waar de gebruikers vandaan komen.

Gratis en betaald

Top worden van Badoo is actually helemaal gratis. Althans, dat zijn Badoo’s eigen woorden. In werkelijkheid was de datingapp niet meer zo gratis als dat het ooit ended up being. Als gratis top kun je een profiel aanmaken, foto’s en video’s delen, zoeken naar mensen bij je in de buurt of op een andere locatie en chatten found andere leden. Je kunt ook het kennismakingsspel spelen, gebruikers aan je favorieten toevoegen, filteren en matchen.

Hoewel de basisfuncties gratis zijn, geldt dat niet alle functies. En als gratis top heb je te maken came across limieten en beperkingen in het gebruik van de functies. Met behulp van loans en Badoo premiums kun je de premium-functies gebruiken en afscheid nemen van de beperkingen in het gebruik van de software en websites.

Loans

Badoo loans geven je de mogelijkheid om een aantal further functies te gebruiken. Als je wilt opvallen tussen de profielen, dan was het mogelijk om credit te kopen. Je kunt jezelf dan bovenaan de lijst zetten en meer aandacht krijgen. Met de Badoo credits kun je jezelf ook vaker en sneller voorbij laten komen in het kennismakingsspel. Voor de romantici onder ons zijn de loans een uitkomst; je kunt er virtuele cadeautjes mee kopen en geven aan de profielen die je interesse wekken. Wat je allemaal met de loans kan:

Stijg naar de eerste plaats

Stijg naar de eerste plaats in de zoekresultaten en wordt door meer mensen gezien.

Phrase nu getoond!

Phrase gezien op elke pagina bij je in de buurt en krijg meer aandacht.

Phrase vaker getoond

Grijp de aandacht door vaker in het Kennismakingsspel gezien te worden.

Geef het perfecte cadeau

Geef iemand pass away jij leuk vindt een digitaal cadeautje.

Voeg grappige stickers in chats toe

Geef je berichten een additional dimensie door stickers aan de chats bottom te voegen.

Ontmoet meer Badoo-gebruikers

Ontmoet meer mensen in het kennismakingsspel doorway je limiet te verhogen.

Talk fulfilled meer mensen

Chat found 5 added mensen per dag.

Ik ben online

Began found meer leden een gesprek als je jezelf continu online zet.

Loans kosten

Zoals je wellicht al hebt ondervonden, zijn de credits niet gratis te verkrijgen. De credit zijn te koop tegen een eenmalige vergoeding. Hoe meer loans je koopt, hoe voordeliger ze zijn. Dit zijn de actuele prijzen van de Badoo credits:

 • 100 credit voor ? 4,99
 • 550 credits voor ? 18,99 (165 gratis)
 • 1250 credits voor ? 26,99 (705 gratis)
 • 2750 credits voor ? 39,99 (1945 gratis)
 • Credits automatisch opwaarderen

  Automatisch opwaarderen zorgt ervoor dat je nooit zonder loans pimple. Wanneer je dit inschakelt, worden de credits automatisch aan je Badoo-account toegevoegd wanneer je minder sugar daddy apps dan 200 credits hebt. Je credit worden opgewaardeerd found de hoeveelheid en betaalmethode van je oorspronkelijke aankoop. Je kunt te allen tijde je instellingen voor automatisch opwaarderen veranderen via de betalingsinstellingen in je membership.

  Badoo Superior

  Badoo premiums, dat voorheen Superkrachten werd genoemd, helpt je om op te vallen, meer en sneller mensen te leren kennen en geeft je toegang tot een aantal exclusieve premium-functies. Deze functies geven je meer mogelijkheden tijdens het chatten, bij het zoeken, het delen van foto’s en video’s en helpt je om het maximale uit het program te halen. Badoo Premium bevat een reeks additional functies pass away standaardgebruikers niet hebben, zoals al deze functies:

  Vinden jou leuk

  Zie wie ‘Ja’ op je foto stemde in het kennismakingsspel.

  Onzichtbare modus

  Blader door Badoo zonder dat iemand weet dat jij het curved.

  Vorige stem ongedaan maken

  Maak elke afwijzing in het kennismakingsspel ongedaan.

  Hebben jou aan hun favorieten toegevoegd

  Ontdek welke gebruikers je profiel hebben toegevoegd aan hun lijst came across favorieten.

  Chat fulfilled de populairste gebruikers

  Krijg exclusieve toegang tot de populairste gebruikers op Badoo.

  Chat als eerste fulfilled nieuwe gebruikers

  Talk found gebruikers op het moment dat ze cover worden van Badoo.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *